Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2009 18:29 - Фабрика за мечти
Автор: mechtateli Категория: Хоби   
Прочетен: 957 Коментари: 0 Гласове:
0



ИЗПОЛЗВАЙТЕ Я СЪС ЗДРАВЕ!

Техника за Моментално Изпълняване на Желанията.

 

Обстоятелствата в непредвидените ситуации, свързани с човешките взаимоотношения, на пръв поглед въобще не зависят от вас.

Но трябва да ги решаваме и то най-често срочно, на бърз ход. Няма за кога да изготвяме и прилагаме мантра.

Или трябва да се реши проблем свързан с неприятен за вас човек, а положителната визуализация никак не се получава. Вместо идеалистични картини за вашите отношения с неприятната личност, в главата ви през цялото време се въртят сцени, как вие го... рррраз, още веднъж... рррраз и още…. Уххх! Красота!

Но в действителност, няма нищо хубаво в тази визуализация. И вие сами го разбирате в по-голяма или в по-малка степен.

Какво да правим?

Преди да се запознаете с методиката за решаване на такива проблеми, нека малко да поразмислим, защо те възникват.

Да вземем например, ситуацията когато общувате с някакъв чиновник, от когото зависи решението на нещо сравнително важно за нас. Да забравим за минута, че вие с чиновника стоите от различни страни на бариерата. Че очаквате всичко от това общуване? Не с чиновника, а просто с чоловека?

Та нали чиновника е също такъв човек, какъвто сте и вие, нали така? Жена или мъж, той си има свой личен живот, свои тревоги, свои задължения, страхове и комплекси. И него, както и вас го мъчат болести, лъжат го или напускат мъже и жени, децата носят двойки в бележниците, роднините му го товарят със своите проблеми и много друго в този дух

Та какво очакваме ние хората от общуването между себе си? Досещате ли се? Не?

Но, разбира се,

Всички ние очакваме любов!

Искаме да ни обичат и ценят, да ни се признават в любов и да я демонстрират пред нас, ако може без мярка.

И тогава нашето сърце ще бъде открито за всякакви молби и нужди на този който ни обича, нали е така наистина?

Това е което ви трябва! Проявявайки към вашия чинов.., о, не! – към вашия събеседник любов в чист вид, по този начин отваряте сърцето му за себе си.  Ето това е КЛЮЧЪТ!

Вие си мислите, че ви предлагам всеки път да се хвърляте на врата на вашия домоуправител? Нищо подобно!

Измислете нещо по- добро. Аз ще ви подскажа. Когато обичате някой много силно, какво ви се иска да направите?

Да скачате до небето, казвате? Е, може и да поскачате ако никой не вижда. А за любимият човек ви се иска нещо да направите? Как-какво? Да свалите звезда от небето? Да, вече е по-топлоСамо, че вместо звезда по-добре кожухче от норки и билет до Хаваите. Правилно? Или шикозен Мерцедес и вила на Майорка.

Ето! Но ако на всяка паспортна служителка давате по кожухче от норки - само с тях ще се разорите, а и може да попаднете под някой член на закона. Какво да правим?

Да подаряваме! Но… мислено. Всичко, каквото ни дойде на ум. Та нали мисълта е материална, сигурно сте го чели някъде.

И така, изключваме всичките си антипатии към чиновничката и страховете, че няма да се получи: тя е просто една жена и при това може би много по-нещастна от вас.

Включвате искрена симпатия и окачвате доброжелателна (НО не подкупващапо тренирайте се пред огледалото предварително!) усмивка. Сега вече сте готови да зарадвате вашата чиновничка с нещо.

За начало, може букет цветя. Връчваме (мислено) раскошен, благоухаещ букет. Въобразяваме си, как началническото лице се смущава и порозовява от удоволствие: «Ой, но защо, не трябва…».

Не й даваме да се опомни и подаряваме шикозна кутия шоколадови бонбони. На лицето на лелята се изписва човешко изображение. Виждате ли?

Но, може това да не стига. Без да сваляме темпото, все така мислено, продължаваме да подаряваме скъп парфюм и колие с брилянти в красива кутийка. Бързо докато тя още не се е осъзнала, че всичко това наистина е за нея, изваждаме колието от кутийката и го закопчаваме около врата й. Дайте й огледало (мислено, разбира се !), нека да се полюбува.

Оставете я да си капне в деколтето няколко капки от  парфюма.По принцип, това може би е достатъчно.

И вие сега в действителност (а не просто мислено) ще можете да се убедите, че лелята се превръщаот чиновник в нормален човек. Любезен и симпатичен.

Готова да направи всичко, за което я помолите.

А, ако колието с брилянти не е достатъчно, продължавайте да подарявате още неща. Тук може всичко. Може да я затрупате с кожени палта, леки коли, вила на Канарските острови, безшумна прислуга.

Колкото по-ярка и безгранична е вашата фантазия, толкова по добре.

А ако подарявате на мъж-чиновник, то може и полуголи красавици, и раскошна яхта, и личен самолет. Вместо колие – шикозен часовник. Вместо парфюм – бутилка френски коняк. (Ако не знаете как изглеждат тези неща, то разходете се до някой скъп магазин и ги разгледайте).

Тук никога нищо не е в повече!  Затова пък, какви копринени стават непреклонните домоуправители и началниците на паспортните служби, как са ви задължени и предпазващи ви различните по-малки началници, от които в много случаи зависи нашия живот.

Колко кротки и тихи стават противните и скандални съседи не можеш да го опишеш с думи въобще!

Всичко горе описано може да се приложи успешно и към неодушевените предмети.

Към капризния транспорт.

Към отвратителното време.

Към капризната офис техника.

И към всичко, което трябва да работи, а не иска, ако ще и да се пръснеш!

Към което трябва да върви, а не върви, ако ще и да се застреляш!

Какво да им подарявате измислете сами.

В действителност подобни техники има много, но тази която вече изучихте ми е любима.

Защо ли? Защото роботи безотказно. И защото след прилагането й във всички нас остава чувство на радост.

Да, признавам си: обичам да правя подаръци! А вие? А да получавате?

Ето сега вече можете да подарявате без да измервате стойността на подаръците със самочувствието на вашия портфейл. Вие – Крез и Рокфеллер взети заедно!!!

Надявам се, че моят подарък ви хареса? Е, какво тогава,- сега му е времето да се заемете с реализирането на вашите желания, а на менда се простя с вас. Както се полага искам да ви кажа

Няколко топли думи на прощаване.

Ето, че господа-другари стигнахме до началото на края. Надявам се, вече сте опитали да приложите всичко което сте прочели. И може даже да сте успели да получите първите скромни резултати.

Уверявам ви, това е само началото на големи промени във вашият живот. Сега вие сте господар на собствената си съдба! А това, както ще можете съвсем скоро да се убедите е много, много приятно!

В действителност, сега вие сте наистина свободен човек. С което ви поздравявам!!!

Аз казвам «в действителност», имайки в предвид, че никой – и вие в това число – не сте освободени от закона за причината и следствието.

Затова, обмисляйки поредното си желание,

Постарайте се да избегнете всякакви негативни чувства и действия.

Особено чувства!!!

За да не станат тези негативни чувства причина за пораждане на още по негативни последствия.

Помнете: вашите желания са - бумеранг! Вашите чувства – също са бумеранг. Затова мислете позитивно и желайте само позитивни неща.

Например, ако ви се струва, че за процъфтяването на вашия бизнес ви пречи конкурент, то не трябва да желаете той да се разори. Пожелайте разцвет на вашата фирма, представете си всички детайли на това процъфтяване

Какво ще стане по-нататък с вашия конкурент  – не е ваша работа. Главното е, че при вас всичко ще е отлично и прекрасно.

Ако трябва да пишете контролна или да вземате изпит по предмет в който не сте много добър… или даже повече от много, то пожелайте си да получите най-високата оценка, а не учителя да се разболее или да изригне вулкан под вашето училище.

Ако ви дотяга съсед или мърмореща свекърва скъсява живота ви ъща, жена, муж, свадливи съседи, куче, капризен хамстер, любимите деца), то пожелайте си идеални отношения, подарете им нещо красиво, меко, пушисто, полезно най-накрая.

И ще видите, че те много бързо ще променят отношението си към вас. И на вас ще ви е приятно и на тях хубаво. А какво може да бъде по-хубаво от това, когато всички наоколо са доволни и щастливи?

Надявам се това ви е ясно? Чудесно!

И така, сега вашето най-голямо задължение еда желаете за себе си това, към което се стреми вашата душа.

Тя не се стреми към премахване на препятствията, нали? Още повече, какви препятствия може да има в живота господаря на своя живот?

Правилно, НИКАКВИ!

Повторям още веднъж:

ВЪВ ВАШИЯТ ЖЕВОТ НЕ МОЖЕ ДА ИМА НИКАКВИ ПРЕПЯТСТВИЯ,

ЗАЩОТО ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ГОСПОДАР НА СВОА ЖИВОТ.

В живота на господаря важни могат да бъдат само РЕЗУЛТАТИТЕ.

Тях и поръчвайте. А как всичко това ще се реализира в живота нека Вселената сама да си чупи главата. Затова тя е Вселена.

За да не се объркате в своите вече поръчани

и новите сега замислени за поръчване желания, създайте си навик да пишете всяко желание на отделно малко листче, а до него мантрата.

Листчетата ги пазете в специален плик и периодически ги преглеждайте.

При получаване на резултат, можете да отбелязвате на листчето.

Или си водете специален дневник за същите цели.

На кой, както му харесва.




Тагове:   мечти,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mechtateli
Категория: Хоби
Прочетен: 39015
Постинги: 15
Коментари: 7
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031